Spelen in Rijnvaart

Participatie en planning

De kinderen die wonen in Rijnvaart mogen meedenken over de speeltoestellen die ingezet worden voor de speellocaties in Rijnvaart. 

De participatie van de speeltuinen is gestart. Om ervoor te zorgen dat wij voldoende variatie in speeltoestellen krijgen, verspreiden wij de participatie van de diverse speellocaties. Hierboven kun je zien in welke volgorde wij de participatie opstarten en wanneer wij verwachten te starten met de aanleg van de diverse speellocaties. De uitkomsten van de participaties delen wij op deze pagina.

Mee doen? 

Woon je in Rijnvaart en wil je samen met jouw kind meedenken over de toekomstige speeltoestellen op de speellocaties? Van 20 tot en met 27 januari 2022 kunt u nog meedoen met de participatie voor het spelen in Rijnvaart. Stond u ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan heeft u hier reeds een uitnodiging voor ontvangen. Stond u nog niet ingeschreven of heeft u geen e-mail ontvangen dan kunt u hiernaast alsnog meedoen.

De participatie spelen in Rijnvaart is afgerond. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over de gekozen toestellen.

GEKOZEN SPEELTOESTELLEN

Wezel:

 

Otter 2: 

COMING SOON

Eekhoorn:

COMING SOON

Boommarter:

COMING SOON